Komutan’a veda ziyareti

Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, beraberinde Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile birlikte İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Hakan Saraç’ı ziyaret etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:27
 Komutan’a veda ziyareti


Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına atanan ve Çorum’dan ayrılacak olan Jandarma Albay Hakan Saraç’a yeni görevinde başarılar dileyen Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Saraç’a Çorum’a yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür etti. Ziyarete HİTİT Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yanı sıra Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Musa Zorlu, AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Karadağ,   AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Çopraşık Belde Belediye Başkanı Seyfettin Arslan ile Büyük Hırka Belediye Başkanı Arslan Şahin de katıldı. İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Hakan Saraç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum’u ve Çorumluları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. 








Son Güncelleme: 24.07.2013 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.