Komutan'dan Kılıç'a ziyaret

İl Jandarma Komutanı'ndan ÇESOB'a ziyaret

19 Ekim 2017 Perşembe 15:57
Komutan'dan Kılıç'a ziyaret

Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç'ı ziyaret etti.


ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile bir araya gelen Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ ziyarette, esnafın önemine vurgu yaparak; ''Esnafımız toplumun mihenk taşlarından birisidir. Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadırlar. ÇESOB'da esnaf kardeşlerimizin birlik içerisinde yer aldıkları önemli bir kuruluştur. Biz de bu anlamda ÇESOB'u ziyaret etmek istedik. Her zaman esnaf kardeşlerimizin yanındayız'' dedi.


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Çorum'a geçtiğimiz aylarda atanan İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ Bey'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek askerimiz olsun gerekse de polisimiz olsun bu vatana canı pahasına sahip çıkmaktadırlar. Bu zamana kadar şehit düşen güvenlik güçlerimizi de minnetle anıyoruz. Onların sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz ve esnaflık yapabiliyoruz. Çorum İl Jandarma Komutanımız Sayın Albay Abdurrahman Başbuğ bey bizleri düşünerek ziyaretimize geldi. Tüm esnaf kardeşlerimiz adına tekrardan nazik ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.








Son Güncelleme: 19.10.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165