Köylerde asfalt seferberliği

Kırsal yapılan çalışmaları değerlendirdiler

18 Ağustos 2017 Cuma 23:42
Köylerde asfalt seferberliği

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Vali Necmeddin Kılıç ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak'tan kırsala yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp değerlendirmelerde bulundu.


Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çorum İl Özel İdaremiz bugün itibari ile 445 kilometre köy yolumuzun alt yapı çalışmalarını yaparak 1.kat asfalt atılma aşamasına getirmiştir. Ayrıca 445 km yolun 410 km'sinin astar çalışmalarını tamamlamış, 350 km köy yolumuzun da 1.kat asfaltını yapmıştır. 
Köy yollarımızda yapılan çalışmalardan dolayı Valimize, İl Özel İdaremize, İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.

Öte yandan Milletvekili Uslu, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte Dodurga’yı ziyaret ederek ilçe yetkilileri ile Dodurga'ya yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.


Ayrıca Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal'ın kızı Tuğçe ile Hafize-Veysel Şahin'in oğlu Mehmet'in düğün törenine katıldı.









Son Güncelleme: 19.08.2017 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165