Küçük kız 2 gündür kayıp!

Okul kaydını yaptırmak için evden ayrılan Sibel Kara'dan iki gündür haber alınamıyor

07 Eylül 2018 Cuma 13:09
Küçük kız 2 gündür kayıp!

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde okul kaydını yaptırmak için evden ayrılan küçük kızdan iki gündür haber alınamıyor.

Oğuzlar ilçesinde okul kaydını yaptırmak için evden çıkan Sibel Kara’dan (14) iki gündür haber alınamıyor. Kızının hayatından şüphe ettiğini dile getiren baba Ahmet Kara, yetkililere çağrıda bulunarak kızının bir an evvel bulunmasını istedi. Kızının dün okul kaydığını yaptıracağını belirterek sabah evden ayrıldığını ifade eden Kara, ancak kızının bir daha evine dönmediğini kaydetti.

Bunun üzerine güvenlik güçlerine müracaatta bulunduğunu belirten baba Kara, “Kızım akşam saatlerinde bir arabaya binip gidiyor. Kızımın bindiği araç ve yanındaki şahıs belli. İki gündür neye uğradığımızı şaşırdık. Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Ne oldu, nasıl oldu anlamış değiliz. Tek umudumuz bir an evvel kızımıza kavuşmak. Yetkililerden yardım etmelerini istiyorum” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 08.09.2018 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165