Meslektaşımız dualarla defnedildi

Çorum Haber Gazetesi emekli Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü Mustafa Yolyapar (48) dualarla defnedildi.

13 Ekim 2014 Pazartesi 13:40
 Meslektaşımız dualarla defnedildi


Çorum Haber Gazetesi emekli Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü Mustafa Yolyapar (48) dualarla defnedildi.


Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’ın kardeşi Mustafa Yolyapar, dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

2012 yılı Nisan ayında boyun damarından ameliyat olduktan sonra kısmi felç geçiren ve o tarihten bu yana tedavi gören Yolyapar, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yolyapar’ın cenazesi Adli Tabip’in incelemesinin ardından Çorum Özel Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Merhumun cenazesi bugün saat 11.00’de Çorum Özel Hastanesi’nden alınarak Ulucamii’ye getirildi. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.


CenazeyeVali Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse Çorum eski Valilerinden emekli yüksek yargı üyeleri Hüseyin Poroy ve Mustafa Yıldırım,
 
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reha Metin Alkan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.


Habercim19, Mustafa Yolyapar’a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.



Son Güncelleme: 13.10.2014 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165