Mobil radar denetimi

Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri mobil radarlarla hız kontrolleri yapıyor

10 Ocak 2018 Çarşamba 10:07
Mobil radar denetimi

Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri mobil radarlarla hız kontrolleri yapıyor.

Yapılan açıklamaya göre, meydana gelen ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının önlenebilmesi ya da asgari seviyeye düşürülebilmesi, azami trafik güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla şehir merkezinde 50+5 km hız ile mobil denetim araçları (radar) hız ihlallerine yönelik denetimler planlı şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda, Emniyet Müdürlüğü trafik birimleri kentte yoğun olarak kazaların meydana geldiği cadde ve kavşaklarda araç sürücülerine yönelik her gün değişik zaman dilimlerinde Mobil denetim araçları yardımı ile 200 metre önceden levha ve dubalama yapılarak, vatandaşlara görünür vaziyette, hız denetimi ile trafik kurallarına  uymayan sürücülere yönelik denetimler yapıyor.

Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destek sağlayan vatandaşlara teşekkür ediyor.

Son Güncelleme: 10.01.2018 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.