Müftülük'te veda yemeği

Ordu'ya tayin olan Osmancık ilçe Müftülüğü Şefi Ayhan Avuç için veda yemeği düzenlendi

02 Aralık 2017 Cumartesi 17:41
Müftülük'te veda yemeği

Osmancık İlçe Müftülüğü’nde görevli iken Ordu’ya atanan mali işler şefi Ayhan Avuç’a çalışma arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

Diyanet Sen Osmancık İlçe Temsilcisi Turan Sekili ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen veda yemeğine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız ve yönetimi, Osmancık Memur Sen Başkanı Kazım Sekili, merkez ve köylerdeki din görevlileri katıldı.

Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, Türkiye’nin geçtiğimiz yıl 15 Temmuz gibi bir badireyi atlattığını hatırlatarak, “Bundan bizlerde kendimize sorumluluk çıkaracak olursak eğer, biz sahayı boş bıraktık. Biz sahayı boş bıraktığımızda ise sahayı birileri kaplamaya başladı. Allah hainlerin bütün çabalarını boşa çıkardığı için Türkiye’de de bir takım davranışları bahane ederek, bu milletin bilinçaltına özellikle de sosyal medya üzerinden bir takım fitneyi sokmaya çalışıyorlar. Diyanet mensupları olarak, bu milletin önderleri, liderleri olarak sahaya inelim. Katkısız olarak, hormonsuz olarak gerçek dini, gerçek sünneti millete anlatalım. Bazı arkadaşlarımız bir takım şartların uygun olmadığını söyleyebilir. Elbette şartlar uygun olmayacak. Eğer bütün şartlar uygun ve müsait olsaydı, devletin bizlere niye ihtiyacı olurdu ki? Şartları bizler kendimiz oluşturacağız. Köyümüzde bir tane genç bulduk, bir tane de ihtiyar bulduk iki tane, üç tane derken bunları kapsam alanımıza alalım ve bunları eğitelim değerli arkadaşlar. Onun için başka bir fitne grupları, başka bir istismar grupları tekrar sahayı kaplar. Özellikle gençlerimizin eğitimi, gençlerimizin yetiştirilmesi, gençlerimizin bu konudaki donanımı açısından sizleri sahaya davet ediyorum. Lütfen imkansızlıkları imkan haline getirin ve bizler bu çalışmaları yapalım” dedi.

Konuşmaların ardından Diyanet Sen Osmancık İlçe Temsilcisi Turan Sekili, Şef Ayhan Avuç’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim ederken, Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız ise Avuç’a Çorum Saat Kulesi Maketi hediye etti.

Plaket ve hediye takdiminin ardından Ayhan Avuç, yaklaşık 4 yıldır Osmancık’ta görev yaptığını ve Osmancık’ta çalışmaktan mutluluk duyduğunu ve kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek bütün çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 2017-12-02 18:04:27

Mahmut Tokel ve Kazım Sekili muhteremler güzel bir veda vesilesiyle muhterem Turan beyle bir araya gelmişler.

banner165