Muhtar hizmetten memnun

Çorum belediyesi Bahar Sokaklar'da çalışıyor

17 Kasım 2017 Cuma 11:50
Muhtar hizmetten memnun

Çorum Belediyesi, yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde altyapısı güçlü yollar yapmaya devam ediyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahar Sokaklarda yoğun bir şekilde sürdürdükleri yol ve kaldırım çalışmalarında sona geldiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, çalışma yaptıkları bölgenin yapılaşmanın yeni olduğu yerler olduğunu belirtti. Asfalt çalışması öncesi yolların alt yapısını tamamladıklarını, sonrasında da kaldırım ve asfalt çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Zahir, “Sezon sonuna yaklaştığımız bu günlerde de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bahçelievler Mahallesi’nde 29 sokakta asfalt çalışması yaptık. Zemini güçlendirmek için 15.334 ton mekanik, 55.505 ton stabilize malzemenin serimini gerçekleştirdik. Asfaltlama çalışmaları tamamlanan bölgelerde kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bahar sokaklar yeni yüzüyle şimdi daha güzel.”dedi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe Çorum Belediyesi tarafından Bahar Sokaklarda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek asfalt çalışması yapan ekiple sohbet etti.

Bahçelievler Mahallesi’nde Çorum Belediyesi tarafından yürütülen hizmetler için teşekkür eden muhtar Hasan Kızıltepe, Bahçelievler Mahallesinin kaldırım, asfalt ve park çalışmalarında çok fazla hizmet aldığını söyledi. Kızıltepe, “Mahalleme 18 tane park yapıldı. Eksikliklerimiz var ama bunlar da gideriliyor. Bazı esnaf ve vatandaşlarımız bir dilekçe verip hemen işlerimiz yapılsın diye düşünüyor. Artık Çorum büyüdü. Belediyemiz program dahilinde her yere hizmet götürmeye çalışıyor. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve ekibinin çalışmalarından çok memnunum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.11.2017 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165