Muhtar hizmetten memnun

Gökçepınar köyü hizmete teşekkür etti

26 Eylül 2017 Salı 11:05
Muhtar hizmetten memnun

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi’nin özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların en iyi hizmetlerden yararlanabilmesi için çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürdüğü bildirildi.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, köy yolları, kilit parke taşı döşeme işlemleri, içme suyu, çocuk oyun grubu, kanalizasyon, sulama havuzları gibi birçok hizmeti köyde yaşayan vatandaşların hizmetine sunan İl Özel İdaresi, bu hizmetleri merkeze bağlı Gökçepınar köyü ile buluşturdu.

Son olarak 50 adet bireysel foseptik yapımının tamamlandığı Gökçepınar Köyü’nün Muhtarı Ali Timur, Çorum Valiliği İl Özel İdaresi’nin yaptığı hizmetleri sıralayarak yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Köyde toplamda 63 hane olduğunu belirten Muhtar Timur, merkeze 30 km uzaklığındaki köylerinde geçim kaynağının genelde çiftçilik ve hayvancılıkla sağlandığını söyledi.


Yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Gökçepınar Köyü Muhtarı Ali Timur, şöyle dedi; “İçme Suyu sorunu kaynak suyu ile iyileştirmeler yapılarak çözüme kavuşturuldu. 40 tonluk içme suyu deposuna su cazibeli olarak bağlandı ve deponun tamiri yapıldı. 2016-2017 yılları arasında Özel İdare tarafından köyümüzün iç yolları 6.500 m² parke taşı ile döşendi. 300 tonluk sulama havuzu yapıldı. Köyümüzde ayrıca oyun grubumuzda var. Çöplerimiz her hafta düzenli olarak alınmaktadır.


Yapılan bu destek ve hizmetlerden dolayı başta Valiliğimize, İl Genel Meclisimize ve İl Özel İdaresi’ne teşekkür ediyorum. Biz Gökçepınar Köyü olarak İl Özel İdaremizin yaptıkları çalışmalardan memnunuz. Şimdi projesi tamamlanan sulama havuzundan köy içinde ki bahçelere damlama sisteminin yapılması ile ilgili bu hizmetinde köyümüze getirilmesini talep ediyoruz.”












Son Güncelleme: 26.09.2017 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.