Muhtarlar anlattı kaymakam dinledi

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 10:47
 Muhtarlar anlattı kaymakam dinledi

İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Gecen hafta İskilip öğretmenevi´nde yapılan kahvaltıya İskilip İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ziya Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Süleyman Atcıoğlu ve İlçe Sağlık Kurulu Başkanı Mustafa Çalışkan ve mahalle muhtarları katıldı.


Mahalle muhtarlarının talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Güneş  , "Muhtarlarımıza değer ve önem veriyoruz. Çünkü onlar bizlerin en büyük destekçisi ve yardımcılarımızdır. Birlik ve beraberlik içerisinde muhtarlarımız ile birbirimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bulunduğumuz her bölgenin daha iyi seviyelere ulaşması için çalışmalarımız devam edecektir." dedi.


Muhtarlar adına söz alan Kale Mahallesi muhtarı Rüstem Kılbelit, bu tür toplantıların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederken, Kaymakam Bahadır Güneş´ten Kale´nin restorasyon işlemlerinin hızlanması ve İskilip Elmabeline tesis yapılması konusunda yardım talebinde bulundu.


Toplantı sonunda Kaymakam Bahadır Güneş misafirlerine günün anısına birer hediye takdim ederken, çıkışta hep birlikte hatıra resmi çektirdiler.


Son Güncelleme: 08.08.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.