Mustafa Bolat toprağa verildi

Emekli muhasebeci Abdullah Bolat ile Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Genel Sekreteri Eyüp Bolat'ın babaları Mustafa...

20 Nisan 2015 Pazartesi 16:02
 Mustafa Bolat toprağa verildi


Emekli muhasebeci Abdullah Bolat ile Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Genel Sekreteri Eyüp Bolat'ın babaları Mustafa Bolat vefat etti.


Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Mustafa Bolat dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün Çitli Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.


Cenazeye ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Uzun, Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Yöneticileri ve üyeleri, bazı oda yöneticileri ve genel sekreterleri ile çok sayıda köy sakini katıldı.  



Son Güncelleme: 20.04.2015 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165