O köy taşınıyor

Baraj suları altında kalan Alaca'nın Kızılyar köyü yeni yerine taşınacak.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:41
O köy taşınıyor

Alaca’nın Kızılyar Köyü Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu’nun gündeminde.

Koçhisar Barajı suları altında kalan Kızılyar köyünün yeni yeri ile ilgili TBMM Dilekçe komisyonu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun katkılarıyla arazide inceleme yaptı. Komisyon konuyla ilgili TBMM’de yaptığı toplantıda, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak’ı dinledi.

Uslu ve Çıplak’ın yaptığı çalışma ile Kızılyar Köyü kamulaştırılması yapılan 63 dönümlük yeni araziye taşınıyor.

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amiri Uslu, yaptığı konuşmada komisyon başkanı ve üyelerine bizzat Çorum ve Alaca’ya giderek yerinde inceleme yaptıkları, ayrıca Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ve Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak’a yoğun çabaları nedeniyle teşekkür etti. Uslu, “Kızılyar Köyümüzün tapu işlemleri tamamlandı. Hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 10.05.2018 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.