Öğretmenevi’nde değişim memnun etti

Çorum Öğretmenevi'nde yaşanan değişim konuklarını memnun ediyor

22 Nisan 2018 Pazar 00:09
Öğretmenevi’nde değişim memnun etti

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Öğretmenevi’nde kapsamlı tadilattan sonra yapılan değişiklikler dikkat çekiyor.

ÇORUM MANZARALI KAHVALTI SALONU

Geçmişte oyun salonu olarak kullanılan Öğretmenevi 5. katı şimdi kahvaltı salonu oldu. Zemine giriş-çıkışı müstakil yeni bir oyun salonu düzenlendi.

Öğretmenevi’nin kahvaltı salonu ailelere Çorum manzarası eşliğinde keyifli bir kahvaltı hizmeti sunuyor. 4-5 yıl önce oyun salonu olduğu için konukların ailece giremediği mekanın kahvaltı salonu olarak tanzim edilmesinden herkes çok memnun.

EV YEMEĞİ LEZZETİNDE

33 oda 66 yatak kapasiteli öğretmenevinde kahvaltının yanı sıra ev yemeği lezzetinde kaliteli ve makûl fiyatta zengin mönülü öğle yemeği veriliyor.
ORGANİZASYONLARA AÇIK

Öğretmenevi’nin nikah, kına gecesi, nişan ve bayanların gün organizasyonlarına açılan geniş kapasiteli salonu bulunuyor. Seminerler için de taleplere cevap veriliyor.

KAFETERYA DEVREYE GİRECEK

Ramazan ayına yetiştirilmek üzere kafeterya bölümünün devreye alınması hedefleniyor.

Öğretmenevi’nin konaklamada doluluk oranı yüksek. Yenilenme ve bazı değişiklikler müşteri oranını artırırken kentin misafirhane ihtiyacını da karşılıyor.

ÖNCELİK KALİTE VE HİJYEN

Otellerde aranılan kalite, hijyen, oda hizmeti ve iyi bir mönü büyük ölçüde karşılanıyor.

Engelli asansörü de bulunan Öğretmenevi’nde odalarda mini bar, LCD tv, banyo ve standardın üzerinde oda konforu hizmeti sunuluyor. Çorum’a gelen bürokratların da tercihi Öğretmenevi oluyor.

Son Güncelleme: 22.04.2018 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atila 2018-04-24 11:39:34

Zemine değil bodruma öğretmenlere ayarlanmış dalga geçmeyin.