Öğretmeninden Külcü’yü övgü

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tatil kitabı dağıtım töreninde öğretmeni Yücel Mantar ile sürpriz bir şekilde karşılaştı.

04 Haziran 2015 Perşembe 16:49
 Öğretmeninden Külcü’yü övgü


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tatil kitabı dağıtım töreninde öğretmeni Yücel Mantar ile sürpriz bir şekilde karşılaştı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan tatil kitabı dağıtımı için Ziya Gökalp İlkokulu'na giden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, okul öğretmenlerinden Yücel Mantar'ın, Bayat Köyü'nde ilkokulu okurken kendisinin de öğretmeni olduğunu hatırlattı.


Öğrencisi ile gurur duyduğunu ifade eden Yücel Mantar, "Bayat Köyü İlkokulu'nda öğrencim olan Muzaffer'in iyi yerlere geleceğini biliyordum. Çok çalışkan olduğu kadar, titiz, düzenli ve saygılı bir öğrenciydi. Ben gelmeden masamı da düzeltirdi. O yıllarda avukat olacağını da söylerdi." diye konuştu.


Öğretmeniyle yıllar sonra karşılaşmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Yücel öğretmenim neredeyse hiç değişmemiş. O günkü dinçliği ve dinamik hali ile mesleğine devam ediyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.




Son Güncelleme: 04.06.2015 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165