Onların aşkı Demir'i de etkiledi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, aşk hikâyelerinden etkilendiği genç çifte yardım için kolları sıvadı

09 Ekim 2017 Pazartesi 19:42
Onların aşkı Demir'i de etkiledi

Genç çift Şuayip ve Yayla Özden'in aşk hikayesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir'i de etkiledi. 

AK Parti İl Kadın Koları Başkan Yardımcısı Ümran Çolak ve  Çorum Belediyesi Gıda Bankası Personeli Gökhan Ünel ile birlikte Şuayip ve Yayla Özden'in evlerine misafir olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ihtiyaç sahibi aileye yardım için tüm hayırseverleri davet etti. 

Genç çiftin evlerine misafir gittiklerinde onların aşk hikâyesini dinleyen ve içinde bulundukları yokluğu gören Demir, izlenimlerini şöyle aktardı:  "Şuayip'in çalışmak için Ardahan'da hastanede çalışmasıyla Yayla ile Şuayip'in yolları kesişir. Çocukluğunda geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla yürüyemeyen Yayla hastanede fizik tedavi görürken Şuayip ile birbirlerine aşık olurlar ve evlenmeye karar verirler ama Yayla'nın ailesi kızlarını uzağa göndermek istemediğinden bu evliliğe karşı çıkar. Yayla ve Şuayip tüm engellere rağmen sevdalarının yarım kalmasına izin vermez ve Şuayip Yayla'yı da alıp Çorum'a geri döner.  Her sözleri, her bakışlarından sevdaları okunan bu gençlerimiz şu an tek göz bir kapıcı dairesinde kirada oturmakta, Şuayip'in bir işi yok ve Yayla'nın tedavisinin devam etmesi gerekiyor. Şuayip'in sigortalı bir işi olmadığı için Yayla'nın tedavi masraflarını karşılamakta zorlanıyor. Her sözünde Yayla'nın adı dilinden dökülen Şuayip'in tek bir isteği var; Yayla'yı dışarda gezdirebilmek ve hastalandığında hemen hastaneye götürebilmek için elektrikli motorsiklet.  Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak her zaman alan el ile veren el arasında kurduğumuz köprü sayesinde birçok ihtiyaç sahibinin derdine derman olduk.  Yüreği güzel bu genç kardeşlerimizin de hayırsever vatandaşlarımız tarafından fark edilip onların da derdine derman olunacağına inanıyorum. Bizler  de  bu gençlerimize  yardım etmek için elimizden geleni yapacağız."





Son Güncelleme: 10.10.2017 06:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 2017-10-09 23:30:52

Başkanım bizlerde gülabibey mhl teşkilatı olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız