Ortaköy değişiyor

İl Genel Meclisi Başkanı Kaya Ortaköy’de bir dizi incelemelerde bulundu

18 Aralık 2017 Pazartesi 12:40
Ortaköy değişiyor

İl Genel Meclisi Başkanı Kaya Ortaköy’de bir dizi incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ortaköy İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Çelik ile birlikte ilçeye giderek ilk olarak yeni atanan Kaymakam Ömer Tekeş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oruçpınar Göleti’ni inceleyen Kaya, köy halkıyla sohbet etti. İncesu Kanyonu’nda yeni yapılacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Kaya, bu ziyaretlerin ardından Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ile birlikte ilçe merkezinde belediyenin yapmış olduğu hizmetleri inceledi. Kaya, Ortaköy Belediye Başkan İsbir’i yaptığı hizmetlerden dolayı kutladı.

İÇME SUYU KAÇAĞI ÖNLENECEK

Öte yandan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kupusuz’u ziyaret etti.

İsbir, ilçede 5 kilometrelik asbest ana şebeke ishale hattını değiştirdiklerini, içme suyu kaynağındaki kayıp ve kaçağın İller Bankası desteğiyle önleneceğini ifade etti.

İsbir, 2018 yılında 2 adet içme suyu deposunun günün şartlarına uygun olarak yenileneceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 18.12.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.