Ortaköy'de 20 milyonluk yatırım

Ortaköy Belediyesi yatırımlarını sürdürüyor

26 Eylül 2017 Salı 09:16
Ortaköy'de 20 milyonluk yatırım

Ortaköy Belediyesi ilçede çalışmalarını sürdürüyor.


1959 yılında İlçe statüsü kazanan Ortaköy, ilk defa yağmur suyu, kapalı sulama suyu ve şehir içi geçişinde sıcak asfalt ile tanışıyor. Bununla birlikte 6 km’lik yaya kaldırımı ve 3 km’lik istinat duvarı çalışmaları da ilçeye güzellik katmak için ayrıca devam ediyor.


Şehir içi yol geçiş projesi kapsamında İlçenin Çorum ili girişinden Yağmur suyu, kapalı sulama suyu boruları altyapı döşeme işlemleri belirli bir bölgeye kadar,3 km’lik istinat duvarı çalışmaları ise tamamen tamamlanarak, şehir içi geçiş yolunun mekanik ve asfaltlama işlemlerine başlanıldı.

Belediye Başkanı Taner İsbir yapılan çalışmaları yerinde görmek için incelemelerde bulundu. İsbir,  “Yağmur suyu, kapalı sulama suyu alt yapı döşeme işlemlerini kısmen tamamladık, 3 km’lik istinat duvarı çalışmalarımız ise tamamlanmış durumda, şehir içi geçiş yolumuzu mekanik ve asfaltlama yapıldıktan sonra yaya kaldırımı yapımı ile tamamlamış olacağız. Bugün de kurbanımızı keserek mekanik ve asfaltlama çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Tamamlanması ile birlikte 20 milyon (20 Trilyon) TL’lik  bir yatırımı ilçemize kazandırmış olacağız. İlçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layık, bizler de bunun bilinci ile gece gündüz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve İlçemize yeni bir proje daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şehir içi yol geçiş projemiz İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun, İlçe halkımıza ve İlçemizin güzelliklerini görmeye gelen tüm ziyaretçilere kazasız sürüşler diliyorum.” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.09.2017 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.