Özel harekatçılara moral ziyareti

Ortaköy Belediye Başkanı İsbir, özel harekat polislerini ziyaret etti

29 Eylül 2017 Cuma 12:36
Özel harekatçılara moral ziyareti

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne moral ziyaretinde bulundu.


Başkan İsbir yaptığı açıklamada, "Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için bütün vücudunu siper edip, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gece ve gündüz demeyip, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Özel Harekat Şube Müdürlüğümüzü ziyaret etmiş bulunuyoruz. Biliyoruz ki onlar bizim göz bebeğimiz ve biliyoruz ki onlar huzur ve güvenin teminatıdır, bu vesile ile  vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan Emniyet teşkilatımızın tüm personeline şükranlarımı sunuyor ve görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Başkan İsbir günün anısına Özel Harekat Şube Müdürü Ali GÖV ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli ile fotoğraf çektirdi.




Son Güncelleme: 29.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.