Pazarcılar üşümesin diye...

Sungurlu Belediyesi pazarcıların isteği üzerine pazar yerlerini branda ile kapatıyor.

24 Kasım 2017 Cuma 10:00
Pazarcılar üşümesin diye...

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan kapalı pazaryeri, pazarcıların talepleri üzerine branda ile kapatılıyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yapılan düzenlemeyle kışın pazarcıların aşırı rüzgara maruz kalmalarının ortadan kalkacağını söyledi.

Özellikle kış şartlarında pazarcıların aşırı rüzgara maruz kalması, soğuk kış günlerinde pazarcıların en büyük sorunu haline geliyordu. Pazarcıların durumu, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e bildirildi. Başkan Şahiner, hemen harekete geçerek konuyla ilgili Destek hizmetler Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi.

Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak açık olan kısımları branda ile kapattı. Başkan Şahiner, “Yapılan çalışma ile yaz aylarında brandalar açılabilecek, kışın olumsuz hava şartlarında kapatılabilecek” şeklinde konuştu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.