Rıdvan ile Gamze hayatlarını birleştirdi

Aşağı Sanayi esnafından Hunter Rot Balans Sahibi Şahin Özbüğrü’nün oğlu Rıdvan...

09 Ağustos 2015 Pazar 16:09
 Rıdvan ile Gamze hayatlarını birleştirdi


Aşağı Sanayi esnafından Hunter Rot Balans Sahibi Şahin Özbüğrü’nün oğlu Rıdvan, hayatını Gamze Kaya ile birleştirdi.


Öznur-Şahin Özbüğrü çiftinin oğulları Rıdvan ile Nurseven-Cemal Kaya çiftinin kızları Gamze’nin düğün töreni Anvatar Otel’de görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.


Düğüne AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu başta olmak üzere ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, S.S. Çorum Hitit 19 Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Adnan Akbulut, Hak-İş Çorum Şube eski Başkanı İbrahim Eceviş ve çok sayıda davetli katıldı.


Genç çiftin nikahını Belediye Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz kıyarken, damadın şahitliğini ise AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yaptı. Bekiroğlu, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını geline takdim ederken, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek bazı nasihatlerde de bulundu. Düğün töreni boyunca genç çiftin mutluluğu ise görülmeye değerdi.


Habercim19, Özbüğrü ve Kaya ailelerini kutlar, genç çifte de bir ömür boyu mutluluklar diler.




Son Güncelleme: 09.08.2015 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.