Şehidimiz geldi

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban’ın naaşı Merzifon Havaalanı'na geldi.

23 Ekim 2018 Salı 20:02
Şehidimiz geldi

Şehidimiz J. Uzm. Onb. Muhammet Çoban’ın naaşı Merzifon’a ulaştı.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban’ın naaşı törenle memleketi Çorum’a uğurlandı.

Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Dargeçit ilçesi kırsalındaki Yanılmaz Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan ancak kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban için tören düzenlendi. Şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova Kışlasında düzenlene tören basına kapalı gerçekleştirildi. Törenin ardından şehidin naaşı, defnedilmek üzere Çorum’a gönderildi.

Öte yandan Şehidimiz J. Uzm. Onb. Muhammet Çoban’ın naaşı akşam saatlerinde Merzifon’a ulaştı.

Vali Necmeddin Kılıç ile askeri ve sivil protokol şehidimizi dualarla Merzifon Havaalanı’nda karşıladı. Vali Kılıç, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine ve Yüce Türk milletine baş sağlığı diliyorum.” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 23.10.2018 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165