Şehidin evlatlarını unutmadılar

AK Partili hanımlar Çorumlu şehidin evini ziyaret ettiler.

20 Eylül 2017 Çarşamba 17:48
Şehidin evlatlarını unutmadılar

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri 26 Mayıs 2016 tarihinde Mardin'in Nusaybin İlçesinde Terör Örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız'ın ailesini ziyaret ederek Şehidimizin emanetleri Mehmet Akın ve Muhammed Atakan'ın 2017-2018 eğitim-öğretim yılını kutlayarak başarı dileklerini ilettiler. 

Şehidimizin eşi Perihan hanım ve çocuklarının sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında olduklarını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir,
"Şehadete erişip Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e komşu olan Şehidimiz Uğur Yıldız ve tüm şehitlerimizin emanetleri bizler için kutsaldır. Yalnızca özel günlerde değil her zaman aklımızda ve ruhumuzda onların varlığı ile onurlanıyoruz. Kur'an-ı Kerim'de de belirtildiği üzere  "Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154)
".  Bizler hissedemesek de onların varlığıyla kendimizi huzur ve güven içinde hissediyoruz.  Bizlerin duyduğu bu huzur ve güvenin sağlayıcısı olan şehit ve gazilerimize vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi ve bizleri de ailenizin bir bireyi olarak görmenizi isterim. Yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla sizi ziyaret edip başarılar dilemek istedik. Çocuklarınızın, sizlerin doğum günlerinde, nişanlarında, düğünlerinde her zaman yanınızda olup mutluluğunuza ortak olmak isteriz." diye konuştu. 






Son Güncelleme: 20.09.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165