Şehirleşme yönünde ilerliyor

Ortaköy adete ana ve ara yollarla asfalt meydan ve park bahçe düzenlemesi ile görülmedik şehirleşme yönünde ilerliyor.

18 Ağustos 2017 Cuma 09:39
Şehirleşme yönünde ilerliyor


Şehir meydanı kompleksi kurulmaya başlanan Ortaköy, Cumhuriyet Meydanına park, saat kulesi, süs havuzları ve tören alanı ile bir bütünlük olacak kompleksin meydan taş döşemesi ile bitirilip Kurban Bayramı öncesi hizmete sunulmaya çalışılıyor.

Konu ile alakalı açıklama yapan Başkan İsbir şunları söyledi:


“Göreve geldiğimizde ara ve ana yollarla alp yapı, elektrik hattının yeraltına alınması, içme suyu 5 km asbest boru değişimi ve yağmur suları gibi alt yapı hizmetlerinin büyük bir bölümü , yeni mobese kameraları ile devam ederken, şehir içi yol projemizin istinat duvar yapımı, sulama kanalları ve yağmur suyu kanalları bitirilmiş olacaktır. Tahminen üst asfalt ve kaldırımlarla birlikte  2 aylık sürede şehirleşmenin çok büyük bir bölümü bitmiş olacak ve ilçenin çehresi değişecek.


Şuanda meydan düzenlemesi ve tören alanı Kurban bayramına yetiştirilmeye çalışılıyor. Göreve geldiğimizden buyana 34 proje gerçekleştirdik. Hizmet hızımız hız kesmeden devam ediyor. 11 ay içinde değişik temiz bakımlı bir Ortaköy göreceğiz inşallah” dedi.  


Son Güncelleme: 18.08.2017 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.