Şehit ailesine vefa ziyareti

AK Parti yöneticileri şehit Nurullah Yeşildağ’ın ailesini ziyaret etti

01 Aralık 2017 Cuma 20:25
Şehit ailesine vefa ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ ve İl Başkan Yardımcıları Sümeyye Esenyel, Adife Kanar, Hasan Algül ve Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu Üyeleri Gülser Ölçer, Haşim Avcı ve Namık Kemal Batman ile 2015 yılında Hakkari Yüksekova Dağlıca kırsalında görevde iken şehit düşen Nurullah Yeşildağ’ın ailesini ziyaret ettiler.

Şehidimizin Babası Adem Yeşildağ, İl Başkanı Mehmet Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemizi hain oyunlara karşı koruyan ve onlarla mücadele eden başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize kudret versin ”dedi.

İl Başkanı Karadağ da, “Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Göreve geldiğimiz ilk gün yönetim kurulu üyelerimiz arasından parti tüzüğümüz gereği oluşturulması gereken komisyonlar haricinde il teşkilatları arasında bir ilki daha gerçekleştirerek Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonunu kurduk. Bunu yapmamızdaki amaç ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile daha yakından ilgilenmektir.” diye konuştu.

Karadağ, şehit ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengo 2017-12-01 21:47:51

Arayın cep tlfnunu açmaz tabi açmaz koskoca başkan açmaz heralde

banner165