Şehit annesinin ziyaretinde duygusal anlar

Şehit oğlu adına açılan Kur'an Kursu'nu ziyaret eden şehit annesi duygusal anlar yaşadı

07 Ağustos 2018 Salı 09:30
Şehit annesinin ziyaretinde duygusal anlar

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde şehit olan Ali Karslı adına Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Mahalle Kuran Kursunu Şehidin annesi Ayser Karslı ziyaret etti.

Ziyarette Ayser Karslı’ya, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu eşlik etti.

Anne Ayser Karslı, oğlu adına yaptırılan Kur’an Kursunu gezdi, kursa gelen çocuklarla birebir ilgilendi. Anne Karslı'nın kursu ziyareti esnasında duygusal anlar yaşandı. Anne Ayser Karslı, "Buradaki bütün çocuklar benim de çocuğum, evladım. Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ ve belediye yetkililerine oğlu Ali Karslı adına yaptırdığı ve hizmete sunduğu Kur’an Kursu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül ise, böyle vatan millet sevdalı olan evlatlar yetiştiren annelere hayırlı uzun ömürler dilerken, “Aziz şehitlerimize minnettarız. Bizler de onların bir evladı olarak her zaman yanlarındayız. Çorum Belediye tarafından yaptırılan ve İl Müftülüğü teslim edilen Mahalle Kur’an Kurslarını iki kattan oluşuyor. Birinci katında 4-6 yaş çocuklar dini bilgiler alırken, ikinci katında ise kadınlar Kur’an eğitimi alıyor. Çocuklarımızın bu yaşlarda bu bilgileri alması geleceğimiz açısından çok önemli.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.