Şehrin konforunu artırıyoruz

Bahar Sokaklarda asfalt çalışmalarını inceledi

11 Eylül 2017 Pazartesi 17:26
Şehrin konforunu artırıyoruz
 
Çorum Belediyesi’nin alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta sonu Bahar Sokaklarda asfalt çalışması yapan işçileri ziyaret ederek teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir’den bilgi alan Külcü, işçilerle sohbet etti. Külcü, işçilere pazar günü çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ…


Çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte Çorum Belediyesi’nin tüm mahalleleri adeta bir şantiyeye çevirdiğini belirten Külcü, “Bir yandan alt yapı çalışmalarımız bir yandan park bahçe çalışmalarımız bir yandan yol çalışmalarımız şeklinde her tarafta devam ediyor. Biz göreve geldiğimizde sadece bir yıl 100 bin ton asfalt serimi yapıldığını tespit ettik ve o günden sonra bunun alt sınır olacağını Çorum Belediyesi’nin her yıl 100 bin tondan daha fazla asfalt dökeceğini söylemiştik. Şükürler olsun böyle de yaptık. Göreve geldiğimiz günden bugüne 8 çalışma sezonunun hepsinde 100 bin tondan fazla asfalt serimi yaptık. Yol yapmakla iş bitmiyor, güçlü bir alt yapının da yapılmış olması gerekiyor. Yaptığımız yolların hepsinde alt yapıyı sağlam bir şekilde yaptık. Bunun da şehirdeki yaşama kattığı konforu girdiğimiz her caddede her sokakta görüyoruz.” dedi.

ŞEHRİN HER YERİNE ULAŞIYORUZ


2017 yılı içerisinde 50 bin tondan fazla asfalt seriminin yapıldığını ifade eden Külcü, Bahçelievler Mahallesinde 15 sokağın asfaltlanacağını, bölgeye yaklaşık 6-7 bin ton asfalt döküleceğini belirterek, “Şu anda bulunduğumuz yer hemen hemen Çorum’un Bahçelievler Mahallesinde yapılaşmasının olduğu son nokta. Çorum Belediyesi hizmetleriyle şehrin her kesimine, her mahallesine ulaşıyor. Zaman zaman eleştiriler olabiliyor, bizim buraya hizmet geç geliyor, az geliyor, çok geliyor şeklinde. Bu şehirde yaşayan 260 bin insan, 15 mahallemiz bizim için birdir, aynı değerdedir. Hiçbir hemşehrimizin bizim hizmetimizin gecikmesinden kaynaklı bir mağduriyet yaşamasına gönlümüz razı olmaz.” dedi.







Son Güncelleme: 11.09.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-11 20:22:09

külcü'nün son çırpınışları galiba...

Avatar
ismet uzun 2017-09-11 20:48:29

Yalalarda eketirik yok