Serkan’a devlet şefkati

Ayak parmakları kesik olduğu için yürüyemeyen Serkan Kurt'a Çorum Belediyesi ve Valilik destek veriyor

18 Nisan 2018 Çarşamba 12:18
Serkan’a devlet şefkati

Çorum’da geçirdiği soğuk yanığı hastalığı nedeniyle ayak parmakları kesilen, ayak parmakları olmadığı için de yürüyemeyen ve eve hapsolan Serkan Kurt’a, Çorum Belediyesi ile Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yardımları devam ediyor.

Serkan Kurt’u Kale Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve vakıf yetkilileri, evin eksiklerini giderdi. Daha sonra kontrol amaçlı ambulans ile hastaneye götürülen Serkan Kurt, burada Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin ve doktorların yakın ilgisi ile tüm tahlilleri ve tedavisi yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, hiç bir insanın tek başına yaşayamayacağını, ihtiyaçlarını karşılayamayacağını hatırlattı.

İnsanların birbirlerinin yardımına muhtaç olduğunun altını çizen Yabacıoğlu, “Serkan Kurt’un hem daha sağlıklı hem de daha güzel bir ortamda mutlu bir yaşamı sürdürmesi için aralıklarla ziyaretlerimize devam edeceğiz. İhtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Valilik ve Belediyemiz bir bütün olarak imkânlarımızı birleştirerek bu kardeşimize sahip çıkıyoruz, sahip çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2018 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.