Sıcak hava dalgası kapıda

Çorum yarın 34 derece olacak

07 Eylül 2017 Perşembe 16:39
Sıcak hava dalgası kapıda

Çorum’un da içinde yer aldığı bölge yarından itibaren sıcak hava dalgası içine giriyor.

Çorum Valiliği’nden yapılan açıklamada, Meteoroloji’nin yaptığı son değerlendirme ve tahminlere göre,  bölgemizin gelecek haftadan itibaren sıcak hava dalgası içine gireceği öngörüldü.

Hafta sonuna kadar yağış beklenmezken, havanın açık ve az bulutlu olması bekleniyor. acrk ve az bulutlu geceeegi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının bölgemiz genelinde hissedilir derecede artacağı, hatta mevsim normallerinin 3-9 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Bu hafta sonu ve gelecek hafta bölge illeri arasında yer alan Samsun'da 31, Ordu'da 30, Sinop'ta 27, Kastamonu'da 33, Corum'da 34, Amasya'da 37 ve Tokat'da 35 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Vatandaşlar gece ve gündüz arasındaki ısı farkından doğabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.







Son Güncelleme: 07.09.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.