Sokakta sıcak muhabbet

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Caddesi'nde esnaf turu yaptı, vatandaşlarla sohbet etti

05 Ocak 2018 Cuma 17:01
Sokakta sıcak muhabbet

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafa bereketli kazançlar diledi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Cuma namazını Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Camii'nde kılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, namaz sonrası cami cemaati ile sohbet etti. Daha sonra Fatih Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Külcü, vatandaşlarla da sohbet sohbet etti. Külcü, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencileri de kırmadı.

BAŞKANLAR EMLAK'A HAYIRLI OLSUN

Başkan Külcü, Eski Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş ve Eski Konaklı Belediye Başkanı Ahmet Şentürk’ün ortak olduğu Başkanlar Emlak’ı ziyaret etti. Eski Belediye Başkanlarına yeni işyerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

MUHTAR ZİYARETİ

Külcü, daha sonra Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i  ziyaret etti. Külcü, Muhtar Özdemir’den Ulukavak Mahallesiyle ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Hanefi Özdemir, Çorum Belediyesi’nin Ulukavak Mahallesinde çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek “Mahallemize yapılan çalışmalar ve muhtarlığımızı ziyaretleri nedeniyle Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü beye çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMDAN 2018-01-05 22:18:40

Kapılar açık olmalı vatandaşı dinlemeli.
Hak rahatlığı hissetmeli

Avatar
Valdo 2018-01-06 19:43:59

Belediyede kapısı kapalı başkandan başkan olmaz.İstediği kadar icraat yapsın gönül kazanmayı bilmeyenden vatandaşı sadece seçim yaklaşırken hatırlayan başkan olmaz