Son dakika hava durumu uyarısı

Meteoroloji, son dakika hava durumu uyarısını paylaştı.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 12:01
Son dakika hava durumu uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Yalova ve Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bir hava durumu tahmin ediliyor.

Meteoroloji, son dakika hava durumu uyarısını paylaştı. Sıcak havaların etkisinin ülke üzerindeki etkisi günden güne artarken bir yandan da özellikle gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun dört bir yanında etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü durum böyle olunca ülke geneline ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak açıkladı. Rapora göre, Çorum’un komşu illeri Ankara ve Samsun’da da yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Son Güncelleme: 21.07.2018 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.