Son yolculuğuna Sungurlu uğurladı

Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç toprağa verildi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 14:19
Son yolculuğuna Sungurlu uğurladı

Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç son yolculuğuna uğurlandı.


Önceki gün geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Şehit Komando Kıdemli Üstçavuş Orhan Yazdıç ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Doğan Yazdıç'ın babası Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç bugün son yolculuğuna uğurlandı. 

Yazdıç'ın cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Çorum İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Abdurrahman Başbuğ, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Osman Polat, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.













İHA

















Son Güncelleme: 09.10.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.