Sorunlar çözüme kavuşacak

Vali Necmeddin Kılıç, halkın sorunlarını ve istiklerini dinledi.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 18:45
 Sorunlar çözüme kavuşacak


Halkla Buluşma Huzur Toplantısı bu hafta Çöplü Mahallesi’nde gerçekleştirdi.


Hürriyet İlkokulu Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkan Vekili Turan Candan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri, Çöplü Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından mahallenin asayiş ve güvenlik konularıyla ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından, Emniyet, Belediye ve tüm kurumlar ile birlikte vatandaşın huzurunu sağlamak istek ve dileklerini dinlemek ve çözüm yollarını konuşmak üzere düzenlenen Halkla Buluşma Huzur Toplantısında Vali Necmeddin Kılıç mahalle sakinlerine tek tek söz vererek onların sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinledi. Çözüm konusunda ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.


Son Güncelleme: 10.08.2017 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.