SP İlçe Başkanı'nın durumu iyi

SP Oğuzlar İlçe Başkanı balkondan düşmesi sonucu yaralandı

08 Ekim 2017 Pazar 14:29
SP İlçe Başkanı'nın durumu iyi

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) İl Başkanı Abdullah Gökgöz, geçtiğimiz günlerde evinin balkonundan düşmesi sonucu yaralanan Saadet Partisi Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Çırak'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşin ziyarette, kazaen balkondan düşmesi sonucu ayağı kırılan ilçe başkanının başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştuğu ifade edildi.

Saadet Partisi Oğuzlar İlçe Başkanı Çırak da,  Türkiye’nin her yerinden Milli Görüş camiasından şahsını arayarak geçmiş olsun dileklerinin iletildiğini, özellikle Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yasin Hatipoğlu’nun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


İSOMDER Başkanı Abdullah Gökgöz ise “Biz İnançlı insanlarız Rabbimiz bizleri her alanda  imtihanı  derdi dermanı veren de o bize düşen her daim şükretmek hamd etmektir. Allah beterinden saklasın  Allah'tan acil şifalar diliyor tekrar sağlıklı sıhhatli bir şekilde aramızda olmasını arzu ediyoruz.” dedi.




 

Son Güncelleme: 08.10.2017 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.