STK'lar Belediye'yi değerlendirdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, STK temsilcilerinin öneri ve eleştirilerini dinledi

14 Aralık 2017 Perşembe 17:15
STK'lar Belediye'yi değerlendirdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin hizmetleri konusunda sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini dinledi.

İstişare amaçlı toplantıya Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Ahmet Yabacıoğlu'nun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı

Başkan Külcü, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtirken, STK temsilcilerinden belediye hizmetlerine dair eleştiriler, öneriler ve yapılması istenenlerle ilgili görüş alındığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 14.12.2017 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mürsel 2017-12-14 18:24:33

Bir çık milletin içine eyyy cemaat, eyyyyy millet, biz şu günahı işledik mi, biz bu suça bulaştık mı? biz adaletsizlik yaptık mı, adam kayırdik mı, kul hakkı yedik mi, israf var mı, kibir ettik mi, yalan söyledik mi, milletin imkanlarına halel geldi mi? eyyy millet buna itirazı olan çıkıp desin var mı yok mu.?

Avatar
Çorumlu 2017-12-14 18:40:44

kim bu stk lar belediyeye tereddütsüz destek verenler mi?

Avatar
Halit 2017-12-14 18:45:24

Sayın külcü orada bulunanlar Çorum'un tamamını temsil etmiyor.

banner165