Sungurlu'ya yeni müdür

Sungurlu Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İrfan Korkmaz göreve başladı

18 Eylül 2017 Pazartesi 18:21
Sungurlu'ya yeni müdür

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan İrfan Korkmaz, görevine başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan’ın Çorum İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasının ardından yerine Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü İrfan Korkmaz atandı.

4. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, ilçeye gelerek görevine başladı.


Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, daha önce vekâleten görev yaptığı ilçeyi yakından bildiğini söyledi.


Asayiş açısından ilçenin kayda değer çok önemli bir sıkıntısının olmadığına dikkat çeken Korkmaz, ilçe halkının huzuru ve güveni için kentte trafik ve asayiş konusunda mevcut personeliyle birlikte gereken çalışmaları yapacaklarını vurguladı.


1966 yılında Samsun’un Havza ilçesinde dünyaya gelen İrfan Korkmaz, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra 2015 yılında aynı okulun Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun oldu.


1991 yılında mesleğe Şırnak’ın Silopi ilçesinde başlayan Korkmaz, daha sonra Çorum’a atandı. Bir süre Çorum’da görev yapan Korkmaz, şark görevini Mardin’de tamamlayıp tekrar Çorum’a döndü.


2004 yılından itibaren Çorum İl Müdürlüğünde çeşitli birimlerde görev alan Korkmaz, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.


İrfan Korkmaz, 26 yıllık mesleki hayatında gösterdiği başarılı performansından dolayı takdir, teşekkür ve onur belgeleri ile taltif edildi.


Evli ve 3 kız 1 erkek çocuk babası Korkmaz, İngilizce ve Arapça biliyor.

Son Güncelleme: 18.09.2017 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurettin Karakaya 2017-09-19 01:30:22

Hayırlı olsun.

banner165