Tarihin en acılı günlerinden biriydi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 11:07
Tarihin en acılı günlerinden biriydi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 17 Ağustos 1999'da meydana gelen yıkıcı Marmara depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara ithafen  anma mesajı yayınladı.


Şahiner, “18 yıl önce meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan sadece Gölcük ilçesini değil tüm Marmara Bölgesini etkileyen 17 Ağustos depreminin acısı hala devam etmektedir” dedi. Şahiner, açıklamasında şunları söyledi:


“Ömrümüzde unutamayacağımız ve 18.000 kişinin 45 saniyede hayatını kaybettiği tarihin en acılı günlerinden biriydi.


Geride yalnızca yıkım ve acı bırakan önemli olaylar genellikle hatırlanmak istenmez. Ancak, 17 Ağustos, sönen umutları yeniden canlandırmak, vatandaşlarımıza güven duygusunu yeniden kazandırmak ve depremle yaşamayı öğrenebilmemiz için bize sorumluluklarımızı hatırlatan bir tarihtir. 17 Ağustos Marmara depreminin 18. yılında tüm deprem şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın."

 

Son Güncelleme: 17.08.2017 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.