Umutlarımız sönmesin

Kas hastalığı nedeniyle yaklaşık 10 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Çorumlu genç, kök hücre...

29 Haziran 2015 Pazartesi 13:07
 Umutlarımız sönmesin


Kas hastalığı nedeniyle yaklaşık 10 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Çorumlu genç, kök hücre nakli için hayırseverlerin yardımını bekliyor.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan Recep Mebet imzalı habere göre, 16 yaşındayken DMD adlı kas hastalığına yakalanan Volkan Kaya (26), başarılı bir öğrenci olmasına rağmen rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarıda bıraktı.


Babası Elvan Kaya’yı iki yıl önce kanser hastalığı nedeniyle kaybeden Volkan Kaya, annesi Şükran Kaya’nın desteğiyle hayata tutundu.


‘ÜMİDİMİZ SÖNMESİN’


Gülabibey Mahallesi Beytepe 1. Cadde numara 30/2’deki Onur Apartmanı’nda oğluyla birlikte yaşam mücadelesi veren Şükran Kaya, “Volkan’ın bir gün tekrar sağlığına kavuşacağı ümidiyle yaşıyorum” dedi.


Solunum cihazına bağlı ve bakıma muhtaç olan oğlunun iyilişmesi için çare arayan Kaya, kök hücre nakli yöntemi müjdesiyle ümitlerinin yeniden yeşerdiğini söyledi.


Ankara’da özel bir hastanede yapılması planlanan ameliyatın 80 bin TL’ye mâl olduğunu ve bunun yarısının devlet tarafından karşılandığını anlatan Kaya, geriye kalan 40 bin TL’yi ödeyecek maddi imkanlarının olmadığını kaydetti.


Ümitlerinin sönmemesi ve oğlunun tekrar yürüyebilmesi için bu fırsatı değerlendirmeyi arzu ettiklerini dile getiren Kaya, “Mübarek Ramazan Ayı’nda tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.



Son Güncelleme: 29.06.2015 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.