Varil yerine konteynır

Sanayi Sitesi'nde kapsamlı temizlik sürerken, çöp varilleri konteynırlarla değiştiriliyor.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:37
Varil yerine konteynır

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çorum Sanayi Sitesi’nde kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 15 mahallede cadde ve sokaklarda Çorum’u ‘Temizlikte Bir’inci’ yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı açıklamada, “Şehrimizin temizliği ile ilgili yürüttüğümüz çalışmalar arasında sokak süpürme, kaldırım kenarlarının temizlenmesi gibi çalışmalar var. Süpürme çalışmalarının yanı sıra ot biçim işleri de yapıyoruz. Sanayi bölgemizde yaptığımız diğer bir çalışma ise ilaçlama çalışmalarımız. Sanayi Sitesinde başlattığımız temizlik çalışmalarını dört hafta içerisinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

VARİL YERİNE KONTEYNIR

Başkan Gül, Sanayi Sitesi’nde eskiyen çöp varillerinin yeni çöp konteynerleri ile değiştirileceğini belirterek, “Sanayi bölgesinde 625 adet varil var. Bunların çoğu eskimiş variller. Ağızları açık olduğu için haşere oluşumuna ve kötü kokuya neden oluyordu. Şimdi ise bu eskiyen, yıpranan varilleri topluyoruz. Varilleri caddelerin ve sokakların daha temiz tutulması için 800 litrelik 250 adet çöp konteyneri ile yeniliyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile sanayi esnafımız daha temiz ortamlarda çalışmalarını yürütecek” diye konuştu.

BALABAN’DAN TEŞEKKÜR

Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hıdır Balaban temizlik çalışmasına teşekkür ederek, şöyle dedi;  “Sanayi hepimizin sanayisi. Çorum’un sanayisi… Bizim amacımız esnafımızı hizmet etmek. Cumartesi, Pazar demeden Çorum Belediyemiz bizlere hizmet ediyor. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışmayı takdirle karşılıyoruz. Yapılan temizlik çalışmaları Avrupa standartlarında temizlik çalışmaları... Yeşil alanları, kamelyaları ile sanayimiz çok güzel bir noktaya geldi. Bölgemize verilen tüm hizmetler için Belediye Başkanı Zeki Gül’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.