Veysel Bektaş’ın acı günü

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Veysel Bektaş'ın, Ankara'da vefat...

26 Şubat 2015 Perşembe 15:52
 Veysel Bektaş’ın acı günü

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Veysel Bektaş'ın, Ankara'da vefat eden annesi Satı Bektaş, bugün toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede vefat ettikten sonra Çorum’a getirilen merhumenin cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Hıdırlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Mustafa Erol ve Selahattin Menteş, Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp, Ceza İşleri Genel Müdürü Aytekin Sakarya, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alparslan Azapağası, Ceza İşleri Daire Başkanı Fuat Pembeçiçek, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri Bilgin Başaran, bazı HSYK ve Yargıtay üyeleri, çeşitli illerin başsavcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.







Son Güncelleme: 26.02.2015 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165