Yaralar sarılacak

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İskilip’e e yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan Aşağışeyhler Köyü Burunsuz Mahallesi’nde dün sabah meydana gelen yangında 5 ev ve 1 caminin yandığı haberini üzüntüyleöğrendiğini belirterek, “Evleri yanan ailelerimiz için Afet Fonu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardım çalışmaları başlatılmıştır." dedi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 18:15
 Yaralar sarılacak

Uslu yangınla ilgili İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz'ı arayarak bilgi aldı. Uslu, evleri yanan 5 ailenin köy okuluna yerleştirileceğini belirterek, "Aşağışeyhler Köyü Burunsuz mahallesinde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında 5 ev ve 1 camimiz yanmıştır. Tek tesellimiz can kaybının olmayışıdır. İskilip Belediyemizin itfaiye ekipleriyle, kepçe gibi araç gereçlerle köyümüze en kısa sürede giderek yangının daha da büyümesine engel olmuşlardır. Yangında evleri yanan ailelerimize destek en kısa zamanda Afet Fonundan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacaktır. Evlerini kaybeden ailelerimize ve Köy halkına büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz her zaman olduğu gibi vatandaşının yarasını saracaktır.” dedi.  





Son Güncelleme: 24.07.2013 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165