Yeni mesire alanı hizmete girdi

Doğayla iç içe yapılan mesire alanı vatandaşların hizmetine girdi.

03 Eylül 2017 Pazar 12:47
Yeni mesire alanı hizmete girdi

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından Akçalı Köyü mevkiinde doğayla iç içe yapılan mesire alanı vatandaşların hizmetine girdi.

Belediye Başkanı Şahiner, yeni mesire alanı toplamda 27 dönüm arazi üzerine kurulduğunu belirterek, "Mesire alanımızın içerisinde 60 araçlık otopark, 36 adet kamelya, bin 300 metrekare futbol sahası, 300 metrekare voleybol sahası, 700 metre yürüyüş yolları, oyun gurupları, dinlenme alanları, mescit ve lavaboları bulunuyor. '' ifadelerindi kullandı.

Biz bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz diyen Başkan Şahiner, "2015 yılı yaz ayından tamamlamış olduğumuz mesire alanımızı 2016 yılında genişletmemize rağmen talebi karşılayamıyordu. Bu nedenle geçtiğimiz yıllardan itibaren projelendirdiğimiz ilçe merkezimize 6 kilometre uzaklıkta bulunan doğayla iç içe bir mesire alanını İlçe halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Son Güncelleme: 03.09.2017 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165