Ziyaretci Defteri

Ad Soyad

E-Mail

Şehir

Yorum

Misafir Avatar
ÇORUMLU (ÇORUM) 7 yıl önce

SAYIN HABERCİM19 YETKİLİLERİ(Özellikle Mustafa Demirer Bey) özellikle yapımı ve kullanımı çorum için yüz karası olan ucube Osmancık kavşağındaki üst geçitin yıkılması ile ilgili kampanya vs.ne yapılması gerekiyosa orada hergün işkence yaşayan hem yaya hemde araçları kullanan biz vatandaşların eli-ayağı,gözü-kulağı olan siz basındaki kardeşlerimizin dilimize tercüman olmanız en büyük dileğimizdir.Bu dileğimize duyarsız kalmayacağınızı umuyor saygılar sunuyorum.

Misafir Avatar
M Veysi tunç (bingöl) 7 yıl önce

KUKLALARDAN KUKLACILARA ULAŞMAK 26 Aralık 2016 Pazartesi 23:18 Çok ve çeşitli nedenler yüzünden ülke içinde ve dışında olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. Kader olan coğrafyanın, birçok halkın kederi olduğuna şahit olmaktayız. Bulunduğumuz coğrafyada dik ve diri duran, mazlum ve mağdurların sığınağı, korunağı ve dayanağı olan ülkemiz,yalnızlaştırılmak, yıpratılmak ve yok edilmek istenmektedir. Nitekim haklı olarak Cumhurbaşkanımız:’’ Yaşadığımız dönem en az İstiklal Harbi kadar önemlidir, kritiktir. Bugün adı konulmamış bir Sevr tehdidi ile karşı karşıyayız.’’ demektedir. 15 Temmuz işgal ve istila girişimi… Ekonomik operasyonlar… Terör saldırıları… İç kargaşa ve savaş çabaları, çığırtkanlıkları… Hepsini yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Özellikle 15 Temmuz ruhuyla direnen ve yeniden dirilişin eşiğinde olan bu muazzez ve muteber millet, terör örgütleri üzerinden terbiye edilmeye çalışılıyor. Adları farklı da olsa bu kuklaların, kuklacılar tarafından yönetildikleri, yönlendirildikler

Misafir Avatar
Takipci (Çorum ) 8 yıl önce

Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışınız ile her zaman doğru yoldasınız doğru habercilik anlayışının yanı sıra diğerleri gibi ıvır zıvır haberlere yer vermiyorsunuz bunun için ayrıca tebrikler. başta şeyda bey olmak üzere habercim19 çalışanlarını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu yoldan ayrılmamanız dileğiyle doğru ilkeli anlaşılabilir habercişik anlayışıyla

Misafir Avatar
S.GAZİ (CORUM) 8 yıl önce

REKTOR BEY CORUMUN HER YONDEN LOKOMOTİFİ OLACAGİZ DİYOR,MEMLKETİMİZE KALİCİ HİZMET VERELER CORUM HALKİ MİNNETTADİR,ALLAH YOLUNUZU ACİK ETSİN.SALİSMALARİNİZDA MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ.

Misafir Avatar
merve uzun (Corum) 10 yıl önce

Bnce corum tv diger kanallara gore az izlenmesinin sebebi diger ksnallar gibi yapamadigi icin mesela;corum tv corum daki butun ilceleri gezebilir samanyolundaki maceraci gibi sizde corumdaki butun ilceleri gezerseniz butun corumlular ve corumlu olmayipta merak edenlrr bile bakar ama simdi biz corunlu oldugumuz halde kanala 5 dk bakiyoruz bu daha o gun acmiyoruz ama corum tv yi biraz daha renklendirilebilr mesels butun illerde panayir senlikleri oluyo bunlar cekilebilir bizim corumlular dusunse daha iyisini yaparlar...:)gereginin yapilmasini arz ederim.

Misafir Avatar
mehmet tilci (çorum bayat) 10 yıl önce

iyi yoldasınız. başarılısınız. tebrik ve takdiri hak ediyorsunuz. yolunuz açık olsun. bize ikramda bulunduğunuz ''habercim 19'' sofrasından hep beraber yararlanıyoruz.

Misafir Avatar
vedat (çorum) 10 yıl önce

Bir süredir takip ediyorum.En azından seçim döneminde biraz adil davransanız belediye basın departmanı gibisiniz.

Misafir Avatar
adem sadal (çorum) 10 yıl önce

nice yıllara