Çorum CHP’de toplu istifa ve Yeni Parti’ye katılım
Çorum CHP’de toplu istifa ve Yeni Parti’...
16:53Okullara mescit kararı Çorum'da da uygulansın
Okullara mescit kararı Çorum'da da uygul...
16:46Bu karar bir medeniyet tasavvurudur
Bu karar bir medeniyet tasavvurudur
16:2855 bin tablet sentetik ecza ele geçirildi
55 bin tablet sentetik ecza ele geçirild...
Çorum'un kent merkezi ve İskilip ilçesinde kaçak operasyonları gerçekleştirildi. 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Çorum'un kent merkezi ve İskilip ilçesinde kaçak operasyonları gerçekleştirildi. 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
İLK OPERASYON İSKİLİP’TE
İskilip ilçesinde Çorum'un İskilip ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 4 bin 220 adet kaçak makaron sigara ve 11 bin 494 gram kaçak, sarma sigaralık kıyılmış tütün ele geçirildi.
İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe dahilinde yapılan çalışmalarda, bir iş yerinde 4 bin 220 adet kaçak makaron sigara ve 11 bin 494 gram kaçak, sarma sigaralık kıyılmış tütün, 37 adet bandrolsüz sigara ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Şüpheli 2 kişi hakkında adli işlemler başlatıldı.
KENT MERKEZİNDE 3 AYRI ÇALIŞMA
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 28-30 Aralık 2022 tarihleri arasında, parada sahtecilik, kaçak tütün, sigara ve makaron operasyonunda ise 19 adet sahte 100 Türk Lirası, 2 adet kurusıkı tabanca, 22.360 adet/dal içi kıyılmış tütün doldurulmuş makaron sigara, 6.600 adet/dal boş makaron, 4,6 kilogram kıyılmış tütün, 0,54 gr. uyuşturucu maddesi, 10 adet sentetik ecza maddesi, 600 adet sigara filtre aroması ele geçirildi.
Olayla ilgili 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


