Çorum’un İskilip ilçesinde izinsiz afiş asan 5 TGB’li polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri dün akşam ilçenin bazı sokaklarında ‘Katil ABD Bölgemizden Defol’ yazılı afiş asarken gözaltına alındı.
İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler, izinsiz afiş astıkları gerekçesiyle gençleri gözaltına aldı. İlçe Emniyet Amirliği’nde ifadeleri alınan kişilere izinsiz afiş asmak suçundan 1960 TL. idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan şahıslar yaklaşık 3 saat sonra serbest bırakıldı.
TGB’li gençlerin izinsiz olarak duvarlara asmaya çalıştıkları afişlerde ‘Irak’ta Müslumanları katleden ABD katildir, Kasım Suleymani’yi şehit eden ABD katildir, Filistin’de bebekleri öldürten ABD bebek katilidir.” şeklinde ifadelerin yer aldığı belirtildi.
Yanlişmı vay benim ülkemin geldiği son durum geçmişolsun gencler
Gençler çok doğru afişler hazırlamış. Ancak böyle izinsiz işlere mü sade ederse devlet yarın bir başka hainler başka başka şeyler yazıp aşarlar bu da laçkalığa yol açar .