Çalıştay başladı, 34 sanatçı katıldı
Çalıştay başladı, 34 sanatçı katıldı
20:51‘Yürüyelim arkadaşlar’ diyerek CHP’den istifa etti
‘Yürüyelim arkadaşlar’ diyerek CHP’den i...
20:17Balçık futbolcularla buluştu, ve…
Balçık futbolcularla buluştu, ve…
19:16Rıza Malatyalı vefat etti
Rıza Malatyalı vefat etti
TİM 33. Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde Çorum merkezli Arca Savunma çifte ödül aldı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 33. Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde Çorum merkezli Arca Savunma çifte ödül aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programda, ihracatta öne çıkan firmalara ödül verildi.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, Türkiye’nin ihracatına katkı sağlayan şirketler farklı kategorilerde ödüllendirildi.
Savunma ve havacılık alanında 2025 yılı ihracat şampiyonu ise ARCA Savunma oldu.
Şirket adına ödül, Genel Müdür İlknur Dutak Pamir’e takdim edildi. Pamir, ödülünü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin elinden aldı.
ARCA MAL İHRACATINDA 4'ÜNCÜ SIRADA
Ayrıca Arca TİM tarafından açıklanan verilere göre; savunma ve havacılık alanında mal ihracatı kategorisinde 4’üncü sırada yer aldı.
Bu alanda ödülü ARCA Savunma adına ise şirketin Başkan Vekili Özgür Rodoplu aldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir