Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Canbek güven tazeledi, işte yeni yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimli olağan genel kurulunda Vedat Canbek yeniden seçildi.

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 21.01.2023 - 09:31 Güncelleme: 21.01.2023 - 09:31
Canbek güven tazeledi, işte yeni yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, güven tazelerken, yeni yönetim de belli oldu.

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

İKİ LİSTE YARIŞTI

Mevcut Başkan Vedat Canbek ile Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz’ın aday olduğu seçimde Canbek’in listesi kazanan taraf oldu.

43 YILDIR BAŞKAN

43 yıldır Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yöneticiliğini yapan, aynı zamanda TESKOMB 9. Bölge Birliği Başkanı olan Canbek, seçim sonrası birlik mesaj ıverdi. AÇIK OYLAMA İLE SEÇİM

AÇIK OYLAMA YAPILDI

Açık oylama usulü ile yapılan seçimlerde zaman zaman tartışmalar yaşanırken, Vedat Canbek ve ekibi büyük bir çoğunlukla tekrar göreve getirildi

YOĞUN KATILIM, SIKI GÜVENLİK

Yoğun bir katılımla yapılan genel kurulda sıkı güvenlik önlemleri alınırken, kooperatif ortakları tek tek aranarak ve kimlik kontrolleri yapılacak salona alındı.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Toplantının açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Vedat Canbek yaptı. Katılımcıları selamlayan ve teşekkür eden Canbek, esnaf ve sanatkarın istek ve talepleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içerisinde göreve devam edeceklerini vurguladı.

Genel kurulun divan başkanlığına Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çorum 9. Bölge Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Aydoğan, Divan 2. Başkanlığına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, katipliklere ise İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çorum 9. Bölge Birliği Başkan Vekili İsmet Uslu ile Tokat Erbaa Yeni Erek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Emin Yonar seçildi.

SANAYİ CAMİ İNŞAATINA 250 BİN TL DESTEK KARARI

Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme raporu, gelir-gider hesap raporu okunarak ibra edildi.
Ayrıca Çorum Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden cami inşaatına yardım yapılması konusu da genel kurulda gündeme getirilerek, 250 bin liralık yardım yapılması kararlaştırıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından seçimlere geçilerek oylamanın açık usulle yapılmasına karar verildi. Yapılan oylamada ise katılımcıların büyük bir bölümünün oyunu alan Vedat Canbek ve ekibi, yeniden göreve getirildi. Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Canbek, tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde kooperatife hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

BU CAN BU TENDE OLDUĞU MÜDDETÇE HİZMET SÖZÜ

Canbek, genel kurulda her zaman olduğu gibi bundan sonra da esnafın hizmetinde olacağını ifade ederek, “Beni bu işe aşık eden sizlerin sevgisi, desteği. Canım sağ oldukça sizler de destekledikçe hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Vedat Canbek’in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Necati Şimşek, Hasan Eker, Özkan Şanal ve Celal Bozdağ’dan oluştu.
Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise; Necdet Karamanlı, Tahsin Yüzgeç, Hasan Hüseyin Doğrusöz, Abdurrahman As ve Ali Rıza Ceylaner seçildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine; Mehmet Gayretli ve Satılmış Önler, yedek üyeliklere; Yaşar Bozok ve Yıldırım Külcü seçildi.

9. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği temsilcileri ise şu isimlerden oluştu: Vedat Canbek, Necati Şimşek, Hasan Eker, Özkan Şanal, Celal Bozdağ.

Seçimlerin ardından tekrar yönetime getirilen Vedat Canbek ve ekibi, tebrikleri kabul etti.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo