‘200 Metre’ ile drama dikkat çektiler
‘200 Metre’ ile drama dikkat çektiler
10:05Çorum'da Musa Eroğlu sahne aldı
Çorum'da Musa Eroğlu sahne aldı
21:12Çalıştay başladı, 34 sanatçı katıldı
Çalıştay başladı, 34 sanatçı katıldı
20:51‘Yürüyelim arkadaşlar’ diyerek CHP’den istifa etti
‘Yürüyelim arkadaşlar’ diyerek CHP’den i...
Edirne Belediyesi, 17 ilden alınan istatistiklere göre yapılan çalışma sonucunda toplu ulaşımda...
Edirne Belediyesi, 17 ilden alınan istatistiklere göre yapılan çalışma sonucunda toplu ulaşımda mükemmellikte ikinci sırada yer aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerini yürüten İETT Genel Müdürlüğü önderliğinde Star Araştırma ve Denetim Firmasınca 2014 yılının sonunda gerçekleştirilen Toplu Ulaşım Mükemmellik Endeksi çalışmalarının sonucunda, 17 il arasında Edirne Belediyesi 2'nci sırada yer aldı.
Afyonkarahisar, Aksaray, Bitlis, Bolu, Çanakkale, Çorum, Düzce, Edirne, Erzincan, Isparta, Karabük, Kütahya, Rize, Sinop, Tokat, Uşak ve Yozgat illerinin değerlendirmeye alındığı çalışmada, tüm kriterlerde ortalamanın üstünde puan alan Edirne Belediyesi, iki ayrı kriterde de en yüksek puanı alan il belediyesi oldu.
Hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla bu yıl çeşitli düzenlemelerin yanı sıra mesafeye göre ücretlendirme ile finansal caziplik kriterinde de önemli adımlar atmak suretiyle 2015 yılı için yapılacak değerlendirme de Edirne Belediyesi olarak birinciliğin hedeflendiği belirtildi.
(İHA)
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir