Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Yeni kavşakta sorunlara el atılıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 23 Nisan Kavşağı’nı çevreleyen tali yollarda sorunların giderileceğini açıkladı.

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 30.08.2020 - 02:01 Güncelleme: 30.08.2020 - 02:01
Yeni kavşakta sorunlara el atılıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin açılışında 23 Nisan Kavşağı’nı çevreleyen tali yollarda trafik akışını daha rahat hale getirmek için yeni düzenlemelere gidileceğini açıkladı.
Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi 23 Nisan Kavşağı’na bağlayan yeni yolda özel aydınlatma yapıldığını, bisiklet yolu ihdas edildiğini, alt yapısının tamamlandığını, çevre düzenlemesinin yapılarak hiçbir eksiğinin bırakılmadığını belirten Aşgın, “Tabi burada İmam Hatip Kavşağımız döner kavşaktı. Teknik ekibimiz, trafik uzmanlarımız, dışarıdan aldığımız uzman görüşleriyle akıllı kavşak modeli ile şehrimizi buluşturduk. Hemşehrilerimize sabırları için teşekkür ediyorum. Başlangıçta, ilk iki günde bir iki ufak eleştiri aldım ama, bundan sonra daha fazla teşekkür aldım. Önümüzdeki zaman diliminde fazla dua ve teşekkür alacağımız bir kavşak hazırladık. Ufak tefek eksikliği varsa da onlar süreç içinde tamamlanır. Dijital trafik ışıkları, akıllı sistemiyle ve döner kavşak yerine daha modern bir kavşak anlayışıyla hem kavşağımız hem de yeni açtığımız Recep Tayyip Erdoğan Caddemiz Çorum’a çok yakıştı.”dedi.
23 Nisan Kavşağı’nı bağlantıyı sağlayan tali yollarda trafik komisyonunun alacağı kararlar doğrultusunda değişiklikler yapılacağını belirten Aşgın, “Tali yollarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Trafik Komisyonu’nun aldığı kararlar doğrultusunda yeni yoldaki gelişmelere de uygun bir şekilde çevredeki Ilıca, Albayrak, Üçtutlar Caddesi ile ilgili ufak değişiklikler olabilir. Bunu komisyon kararı belirleyecek. Trafiğin daha rahat aktığı bir ortamı sağlamış olacağız.”diye konuştu.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo