Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Meryem Demir o görevini bırakıyor

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 3 dönemdir sürdürdüğü kadın kolları başkanlığı görevini partisinin 3 dönem kuralı nedeniyle bırakıyor,.

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 29.09.2024 - 10:54 Güncelleme: 29.09.2024 - 10:54
Meryem Demir o görevini bırakıyor

Geçtiğimiz dönem belediye meclis üyeliği görevinde bulunduktan sonra halen İl Genel Meclisi Üyesi olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 3 dönemdir sürdürdüğü kadın kolları başkanlığını partisinin 3 dönem kuralı nedeniyle bırakıyor.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Meryem Demir, şu ifadelere yer verdi:

'Üç dönemdir büyük bir onur gururla yürütmekte olduğum AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığının kongre süreci ile birlikte sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu kutlu davada yol yürümekten, vatana ve şanlı milletimize hizmet etmekten onur ve gurur duydum.
Görevde bulunduğum süre zarfında bana arkadaşlık, kardeşlik, ablalık, abilik, dostluk ve yarenlik yapan tüm kalbi güzel insanlara teşekkürlerimi sunuyorum. 
Hep birlikte durmak yok bu güzel vatan için yola devam diyorum."

MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVLERİ

Bilindiği üzere Meryem Demir, 3 dönemdir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken, geçtiğimiz dönem belediye meclis üyesi olmuş, bu dönemde de  halen il genel meclis üyesi olarak görev yapıyor.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !