Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Ekipler bir haftada 13 kişiyi yakaladı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, bir haftalık süreçte izolasyon kurallarını ihlal eden 13 kişiyi yakalayarak yurda yerleştirdi.

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 19.03.2021 - 07:58 Güncelleme: 19.03.2021 - 07:58
Ekipler bir haftada 13 kişiyi yakaladı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, 12-19 Mart 2021 tarihleri arasında Çorum merkez ve ilçelerinde 25 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 2 tanesi asılsız ya da mükerrer çıkarken, eriye kalan 23 ihbar için işlem yapıldı. Ekipler merkez ve ilçelerinde 2.552 kişiyi denetledi. Ayrıca denetim ekiplerince 22.442 işyeri ve kişiler gerek gelen ihbarlar neticesinde gerekse resen denetlenirken, gerekli uyarılar yapıldı ve izolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 6 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kuruluna gönderildi. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 105 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri son bir haftada evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 13 kişi tutanakla tespit edilmiş olup yurda yerleştirilerek karantina altına alındı. 19 Mart itibariyle izolasyon sürelerini tamamlamak üzere yurtta 7 kişinin karantinaları devam ediyor.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo